ZANIMLJIVO

MURINJU SAM REKAO "VAFFANCULO" POSLIJE TOGA! Čuveni Italijan psovao Žozea - pogledao snimak i sjetio se svega!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Marko Materaci otkrio je da je psovao Žozea Murinja kada je odlučio da ode iz Intera.

Izvor: Arenasport 1/printscreen/Printscreen/Twitter/IFTVofficial

Marko Materaci psovao je Žozea Murinja. Čuveni italijanski fudbaler je u jednom intervjuu otkrio šta sve čini portugalskog stručnjaka posebnim, zbog čega ga igrači vole i koliko mu je teško palo kada je odlučio da ode iz kluba. Tada ga je do te mere rastužio da se završilo psovkom.

Prvo je ispričao kakav odnos Portugalac ima sa igračima i koliko mu je stalo da poznaje i neke dodatne detalje o njima koji nemaju direktne veze sa fudbalom. "Murinjo zna imena moje djece, znao je imena supruga i djece svih fudbalera. Da li me iznenadio? Mene nije, ali je jednom prilikom pričao sa mojom suprugom i rekao 'Ćao Danijela', ona se iznenadila", ispričao je Materaci.

Materaci je igrao za tim iz Milana od 2001. do jula 2011. godine, a sa Murinjom je sarađivao od 2008. do 2010. godine i tada su zajedno osvojili i "tripletu", Seriju A, Ligu šampiona i Kup. Pustili su mu potom i snimak oproštaja njih dvojice. "Bio sam veoma tužan, rekao sam mu 'je*i se' ('vaffanculo') jer me je ostavio sa Rafom Benitezom", nasmijao se Materaci.