Fudbal

ARSENAL JURI TITULU, A ZA SLEDEĆU SEZONU SPREMA BOMBU: Izbrojali 75.000.000 evra za magičnog Brazilca!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Arsenal ove sezone juri titulu u Premijer ligi, a ujedno misli i na narednu sezonu. Žele da vide talentovanog Brazilca u svom timu!

Izvor: Profimedia

Arsenal je nastavio da pobeđuje i drži prednost od osam bodova na vrhu tabele Premijer lige, a Mikelu Arteti to nije dosta! "Tobdžije" su fantastične ove sezone, pogotovo dobro funkcioniše njihov napad predvođen Gabrijelom Žezusom, Bukajom Sakom i Gabrijelom Martinelijem, a sada je španski stručnjak rešio da ga ojača. 

Spreman je da potroši čak 75.000.000 evra kako hi dodao još kvaliteta napred! Rezerve u napadu su Edi Nketija, Ris Nelson i Emil Smit-Rou i svi oni su dali svoj doprinos na određenim mečevima, ali su Arteta i sportski direktor Edu rešili da sa još jednim Brazilcem dodatno pojačanuu konkurenciju. 

"Globo esporte" je javio da se Arsenal uključio da se Arsenal uključio u trku za Pepea, krilnog napadača Portoa. On je stigao u Portugal iz Gremija 2021. godine, a ove sezone je blistao. Zamenjo je Luisa Dijaza koji je otišao u Liverpul i u potpunosti opravdao očekivanja, a naredne sezone bi mogao i on da se oproba u Premijer ligi.

Probao je Arsenal sa ponudom od 50.000.000 evra da ga dovede, ali za to neće da čuju u Portu i traže da se plati njegova otkupna klauzula koja iznosi ranije pomenutih 75.000.000 evra.