Fudbal

BUDUĆNOST SA MORNAROM, SEKULOVIĆ ZOVE NAVIJAČE!

Autor Slavica Milović Izvor RTCG

Fudbaleri Budućnosti nakon reprezentativne pauze sjutra dočekuju Mornar, u 27. kolu šampionata Crne Gore. Igrač "plavih" Petar Sekulović istakao je da ekipa vrijedno trenirala u pauzi, te da sa velikim optimizmom ulazi u završnicu šampionata.

Izvor: MONDO/Anastasija Đonović

Budućnost i Sutjeska uoči posljednjih deset kola imaju isti broj bodova, s tim što "plavi" imaju utakmicu manje.

"Pauzu smo dočekali na najbolji način nakon pobjede nad Jezerom, prvi dio smo iskoristili da se malo odmorimo, dok je drugi protekao u dobrom radu i pozitivnoj atmosferi, a odigrali smo i tu trening utakmicu protiv Arsenala koju smo takođe dobili što je važno“, poručio je Sekulović i dodao:

"Fokusirali smo se na neke sitne detalje koje će nam biti potrebne protiv Mornara, ali i u nastavku sezone. Ukoliko ispunimo sve što se bude tražilo od nas i ako budemo fokusirani upravo na te detalje mislim da ćemo upisati nova tri boda“.

Sekulović je upravo iz Mornara stigao u zimskom prelaznom roku.

"Utakmici prilazim kao i svakom prethodnom meču, sa željom da na najbolji mogući način pomognem ekipi da dođe do cilja. Naravno, biće mi drago da vidim bivše saigrače i stručni štab“, rekao je Sekulović.

Ističe da je njegov bivši klub izuzetno opasan iz prekida, kako prenosi RTCG.

"Mornar je odlična ekipa, dobro vođena sa klupe, ima iskusne renomirane igrače, kao i par mladih i perspektivnih. Snaga rivala leži u iskustvu i napadačkom dijelu ekipe, uz igru na prekidima – tu moramo da budemo maksimalno koncentrisani. Međutim, mi smo fokusirani na sopstvenu igru, a ukoliko budemo dobri u posjedu i brzi u pasu uz kvalitet koji posjedujemo – mislim da ćemo doći do pozitivnog rezultata“, istakao je Sekulović.

April mjesec bi mogao da bude odlučujući u borbi za tiulu, jer će ekipe odigrati sigurno šest utakmica. Podgoričani možda i sedam pošto postoji šansa da odigraju odloženi meč sa Rudarom iz 22. kola.

"Svaka naredna utakmica je za nas malo finale i stvarno prilazimo meču sa tim stavom. Četiri od narednih pet utakmica igramo pod Goricom i mislim da imamo dobru šansu da uđemo u niz pozitivnih rezultata kako bismo digli samopouzdanje pred finiš prvenstva“, kazao je Sekulović.

Meč se igra sjutra pod Goricom sa početkom u 15 časova.