OPA!

KAD NJEN TIM POSTIGNE GOL, ONA POKAŽE GOLE GRUDI! U nju su svi gledali, a klub joj ZABRANIO ulazak na stadion! (FOTO)

Autor Nikola Savić

Meksička influenserka Enid Vong je za kratko vrijeme postala poznata po proslavama gola kada njen omiljeni tim postigne pogodak.

Izvor: Instagram/screenshot/ennidwongoficial

Meksička influenserka Enid Vong je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva širom planete po svojim proslavama pogotka kada njen omiljeni tim postigne gol na fudbalskoj utakmici. Vong je navijačica meksičkog Tigresa i na društvenoj mreži Instagram ima 1,5 miliona pratilaca pa svoju popularnost koristi tako što nakon svakog gola Tigresa pokaže gole grudi. Te slike je postavljala na sajtove za odrasle a za kratko vrijeme su počele da kruže internetom.

Navijači meksičkog kluba nisu krili oduševljenje ovim postupkom influenserke, ali čelnici kluba sa stadiona Universitario nisu željeli tu vrstu promocije i atraktivnoj Enid su zabranili pojavljivanje na tribinama ove i sledeće sezone. Svakako je do sad i sebi, a i klubu iz San Nikolasa donijela veliku reklamu. Enid Vong je tokom godina često znala i van fudbala da izmami uzdahe muškaraca na društvenim mrežama.

Ima čak i nalog na čuvenom sajtu za odrasle "OnlyFans" i tamo su joj pisali mnogi momci. "Ja sam uvijek prilično jasna. Takva sam jednostavno i kažem svima jasno i glasno, dok mi ne staviš prsten na ruku ili me zvanično ne pitaš da budem tvoja djevojka, ja mogu da radim šta god želim. Ni od koga ne tražim da mi daje novac, sami to radite", poručila je Enid. Pogledajte i kako ona izgleda: