Fudbal

"OSJEĆAM SE ODLIČNO, NA SELEKTORU JE DA IZABERE PLAN KAKO DA POMOGNEM TIMU"

Autor Mirela Ljumić Izvor Vijesti

Kapiten našeg nacionalnog tima pojavio se na večerašnjoj pres konferenciji, kazavši da su svjesni kvaliteta Bugarske, te da očekuju tešku utakmicu za koju su i spremni.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

"Znamo dosta o Bugarima, nije prvi put da igramo s njima. U drugačijem su sastavu nego ranije, ali u svakom slučaju imam pozitivno mišljenje o tom timu. Podmladili su se, imaju novog selektora i dobre rezultate s njim na posljednja četiri meča. Očekujem tešku utakmicu, ali spremni smo za to. Ne razmišljam o tome i ne bih volio da su mi ovo posljednje kvalifikacije za Euro. Ne osjećam pritisak veći nego inače. Najbitnije je da svakoj utakmici pristupimo na pravi način i da idemo korak po korak. To je jedini recept za uspjeh", rekao je Jovetić, a prenijele su Vijesti.

"Osjećam se odlično, a na selektoru je da izabere najbolji plan kako mogu najviše da doprinesem reprezentaciji", kazao je napadač Herte. Grupa nije atraktivna, ali je teška. Svaka ekipa je dobra. Srbija ima nešto više od svih, favorit je, ali svi smo u igri", zaključio je najbolji strijelac u istoriji naše reprezentacije.