ZAŠTO?

FUDBALER ČELSIJA OBRUKAO KLUB: Njegov tim "prokockao" tri boda, a napadač slavi u TUĐOJ svlačionici!

Autor Milutin Vujičić

Navodno, Obamejang je u dobrim odnosima sa Ćavijem, iako ga je "oterao" iz Barselone.

Izvor: Twitter/ferrantorres/Screenshot

Pjer-Emerik Obamejang je gotovo "precrtan" u Čelsiju i menadžer Grejem Poter ima druga rešenja u napadu, što je razljutilo napadača iz Gabona. Ponižen je tako što nije ni registrovan za Ligu šampiona, dok je u 2023. godini odigrao samo pola sata za Čelsi i to "jer niko drugi nije mogao", međutim to ne znači da može da se ponaša kako mu se prohte i sada ga čeka sigurno velika kazna na Stamford bridžu.

Šta je uradio Obamejang? Dan nakon što je Čelsi "prokockao" pobedu protiv Evertona (2:2), napadač iz Gabona je otišao u Barselonu kako bi bodrio svoje bivše saigrače u "El Klasiku", ali ne samo to...

Obamejang je posle utakmice slavio sa fudbalerima Barselone u svlačionici i fotografije su vrlo brzo postale viralne na društvenim mrežama. Ne pamti se da je u skorije vreme "uljez", odnosno fudbaler koji prima platu u drugom klubu, uspeo da uđe u tuđu svlačionicu i da pritom slavi, što se sigurno neće dopasti Čelsiju koji je i ranije bio na mukama zbog toga što je Obamejang vrlo nedisciplinovan igrač.

Zanimljivo, Obamejang je u Čelsi stigao prošlog leta poslednjeg dana prelaznog roka za 12 miliona evra, međutim deluje da je to bio pogrešan potez za obe strane. Hteo je da se vrati još zimus, međutim FIFA nije dozvolila.