Fudbal

NEVJEROVATNE SCENE NA OLD TRAFORDU, JUNAJTED GAZI KA JOŠ JEDNOM TROFEJU

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Mančester Junajted savladao je Fulam nakon preokreta, i plasirao se u polufinale FA kupa. Meč su obilježila 2 brza crvena kartona gostiju.

Izvor: Profimedia

Srpski napadač Aleksandar Mitrović dao je gol za Fulam na gostovanju Mančester junajtedu u četvrtfinalu FA Kupa, a onda je dobio crveni karton jer je gurnuo sudiju!

Lako je moglo da se dogodi da Mitović postigne gol i u 67. minutu, ali je golman "crvenih đavola" David De Hea krajnjim naporom odbranio taj udarac. A onda se sve zakuvalo u 69. minutu, kada je vezista Fulama Vilijan rukom odbranio udarac Markusa Rašforda umjesto golmana Bernta Lena i sudija je morao da pokaže na penal. To je i uradio, na šta je Srbin burno reagovao, "skočio" na sudiju i dobio crveni karton! Gurnuo je Mitar arbitra, opsovao ga je i arbitar mu to nije oprostio, kao što ni Vilijanu nije oprostio "golmansku" reakciju. Fulam je tako u istom minutu ostao bez dvojice igrača, kao i bez trenera, Marka Silve! Mančester junajted je poslije čak pet minuta pauze i svađe iskoristio jedanaesterac i izjednačio golom Bruna Fernandesa - 1:1.

Izvor: Twitter/Duke the Red

Junajted je uspio da postigne još dva gola i da pobjedom 3:1 eliminiše Fulam iz FA Kupa. Strijelac pogotka za 2:1 za "crvene đavole" bio je Marsel Sabicer, a konačnih 3:1 postavio je ponovo Bruno, u nadoknadi vremena.