UŽAS

RAT NA ULICAMA PRED MEČ LIGE ŠAMPIONA! Žestok obračun navijača - zapaljena i policijska vozila! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Žestok uvod u revanš meč osmina finala Lige šampiona između Napolija i Ajntrahta.

Izvor: Printscreen/Twitter/SportItalia

Pribojavale su se italijanske vlasti nereda pred meč Napolija i Ajntrahta u osmini finala Lige šampiona i baš to se dogodilo. Oko 400 navijača nemačkog kluba došlo je u Italiju na revanš meč elitnog takmičenja i taom je nastao potpuni haos. Došlo je do sukoba i sa policijom!

Zbranjena je prodaja karata gostujućim pristalicama, zbog nereda tokom prvog meča u Frankfurtu, ali su se oni snašli i uz pomoć tifoza Atalante nabavili su ulaznice. Oni su im kupili karte, pa su zajedno sa njima došli u Napulj i tamo je nastao potpuni haos. Snimci su počeli da se pojavljuju na društvenim mrežama i izgleda kao ratna zona.

Prema navodima tamošnjih medija pristalice Napolija napale su njemačke navijače, mada postoje snimci na kojima se vidi sukob gostujućih pristalica sa policijom i nestvarna dešavanja na ulicama uoči meča.

Za sada nema informacija o tome da li ima povrijeđenih ili uhapšenih. Ono što se vidi jeste da je zapaljeno i nekoliko policijskih vozila. Podsjetimo, meč je na programu u 21 čas na stadionu "Dijego Armando Maradona", a Italijani imaju prednost iz prvog meča (2:0).