Užasno!

ŠAMPION ENGLESKE POKAZIVAO POLNI ORGAN ŽENAMA U KLUB: Skandal zvijezde Premijer lige - zbog ovoga može u zatvor! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Defanzivac Mančester sitija i reprezentativac Engleske nalazi se u velikim problemima jer je pijan pravio incidente.

Izvor: Profimedia

Dok se Mančester siti bori protiv Arsenala za titulu u Premijer ligi, jedan njihov fudbaler mogao bi da ima velike probleme u narednom periodu. Kako prenosi britanski "Sun", jedan od najpouzdanijih medija kada su tračevi u Engleskoj u pitanju, Kajl Voker (32) bi mogao čak i da završi u zatvoru zbog neprikladnog ponašanja u izlasku.

Desni bek aktuelnog šampiona i dugogodišnji reprezentativac Engleske uhvaćen je na snimcima nadzornih kamera, dok u jednom noćnom klubu pokazuje svoj polni organ. Snimak je ubrzo postao hit na internetu, a na njemu se jasno vidi da je oženjeni Kajl Voker u pijanom stanju i da ljudi oko njega pokušavaju da ga kontrolišu prije nego što napravi glupost.

Da situacija bude još gora, Kajl Voker je svoje intimne djelove pokazao nekoliko puta i to različitim ženama u klubu. Pretpostavlja se da je jedna od njih u klub stigla u njegovom društvu, a na snimcima do kojih su došli engleski mediji vidi se kako je dodiruje po grudima. To nije žena Kajla Vokera sa kojom poznati fudbaler ima četvoro djece, pa će incident iz kluba morati da objasni na više adresa. Za njegovo ponašanje zainteresovana je policija, a ukoliko bude osuđen za nedolično ponašanje na javnom mjestu prijetila bi mu čak i dvogodišnja zatvorska kazna. Pogledajte kako je to izgledalo:

Voker je ponikao u redovima Šefild junajteda čiji je navijač bio od detinjstva, ali se već posle prve seniorske sezone u kojoj je bio i na pozajmici u Nortemptonu preselio u redove Totenhema. Godinama je igrao za "Pevce", između ostalog i na pozajmicama u Šefildu, Kvins Parku i Aston Vili. Tokom godina u timu iz Londona postao je jedan od najboljih desnih bekova na svijetu, a 2017. godine prešao je u Mančester siti i započeo najtrofejniji dio svoje karijere.

Sa "Građanima" je po četiri puta osvojio Premijer ligu i Liga kup, jednom je stigao do FA kupa i dva puta mu je pripao trofej u Komjuniti šildu. Do sada je sakupio 73 nastupa za reprezentaciju Engleske i nastupio je na nekoliko velikih takmičenja.