MIS ITALIJE!

VLAHOVIĆEVA DEVOJKA SE OGLASILA POSLE "AFERE": Pruža najviše jer je srbin, htjeli da ga sahrane! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Posle "afere" zbog prelaska iz Fiorentine u Juventus, oglasila se devojka Dušana Vlahovića koja pamti pretnje navijača.

Izvor: Instagram/carolinastramare_/Screenshot/MN Press

Srpski napadač Dušan Vlahović nije u sjajnoj formi ove sezone u Juventusu. Mučile su ga povrede, muči ga loša igra njegovog tima, a na sve to trpi najveći pritisak i stalno se potencira njegov odlazak. Jasno je da ga to pogađa i sada se tim povodom oglasila njegova devojka Karolina Stramara. Interesantno je da se dugo i spekulisalo da li su njih dvoje uopšte u vezi, ali posle njenog intervjua za torinski "Tutosport", oko toga više nema dileme.

"Ledi Vlahović", kako je zovu italijanski mediji, besna je zbog načina na koji novinari pišu o srpskom napadaču koji je postao pogodna meta nakon dolaska iz Fiorentine prošle zime u transferu vrednom 80 miliona evra. To je praktično postala "afera" u Italiji, ali Karolina dodaje da svaki fudbaler "ima takav period karijere".

"Imao je velike uspehe u Firenci, a kada je stigao u Juventus, počeo je da živi novu, drugačiju stvarnost, koju verovatno nije ni očekivao. Preko noći se našao u Torinu igrajući za Juventus. Život mu se okrenuo naglavačke. Videla sam promenu za nekoliko dana. Odveli su ga iz Firence i došao je u Torino kod navijača Juventusa. Fiorentina je zbog toga pokušavala da ga 'sahrani'", navela je Karolina Stramare koja dobro zna da su navijači "ljubičastih" teško podneli transfer, a čini se da je isti slučaj i sa predsednikom Fiorentine koji ga "pljuje" kad stigne.

Mis Italije za 2019. godinu, za koju se inače tokom prošle godine spekulisalo da ima drugog dečka pored Vlahovića, govorila je i o povredi srpskog napadača koja ga već duže vreme muči. Uoči Svetskog prvenstva u Kataru doživeo je povredu prepona zbog koje nije mogao da pruži najbolje partije za Srbiju, a tek nedavno se vratio na teren.

"Uvek želi da pruži više jer je Srbin, čvrst je u tome. Mnogo mu je stalo do Juventusa. Uvek sam mu zavidela na više načina. Zavidim na njegovoj koncentraciji, njegovoj želji da postigne svoj cilj na poslu. Veoma je zahvalan na onome što je postigao. Juventus želi da to iskoristi", zaključila je Karolina Stramare koja je praktično ovim intervjuom potvrdila njihovu vezu koja po nekim procenama traje skoro godinu dana.