Nevjerovatno!

LIVERPUL RAZBIO JUNAJTED, NAVIJAČ POVRIJEDIO ZVIJEZDU TIMA! Zbog ovog poteza NIKAD više neće gledati voljeni klub!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Engleski velikan planira da izrekne doživotnu zabranu navijaču koji je "uklizao" fudbaleru.

Izvor: Twitter/Blazing4gloryA/printscreen

Najveći derbi u Engleskoj opravdao je očekivanja neutralnih ljubitelja Premijer lige pošto je Liverpul na svom terenu ubjedljivo savladao Mančester junajted (7:0), ali jedan navijač tima sa Enfilda neće po dobrom pamtiti ovaj susret. Momak od 16 godinautrčao je u teren kako bi proslavio pogodak svog tima i tom prilikom povrijedio lijevog beka Endija Robertsona. Dok je škotski fudbaler slavio zagrljen sa saigračima, navijač mu je "uklizao" i natjerao ga da se odmah uhvati za zglob.

Zbog toga je izuzetno bijesan bio Jirgen Klop koji je mnogo reči uputio mladiću dok ga je obezbjeđenje vodilo sa terena. Delovalo je da Nemac nema ništa protiv da se fizički obračuna sa maloljetnikom koji mu je povrijedio jednog od najbitnijih fudbalera u timu, a čini se da će klub biti veoma rigorozan. Kako prenose engleski mediji, Liverpul je spremio doživotnu zabranu ulaska za huligana koji je uhapšen nakon ovog incidenta. Pogledajte šta se desilo:

Ovaj bizaran klizeći start dogodio se u samom finišu meča dok su igrači Liverpula slavili gol Roberta Firmina za 7:0. Svi se nadaju da ova povreda neće uticati na izdanja škotskog defanzivca u nastavku sezone, koja je za ovog navijača Liverpula završena. Doduše, za njega je gotovo sa odlascima na stadion...