BURA!

7:0 ZA LIVERPUL, A KLOP KLJUČA OD BIJESA! Snimak koji nije prikazan na TV-u, skoro je pretukao ovog mladića! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Jirgen Klop je pobjesnio na jednog mladića koji je utrčao na teren na meču Liverpula i Mančester junajteda i povrijedio njegove igrače.

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Liverpul je "razmontirao" Mančester junajted kao niko do sada. Navijači na "Enfildu" svjedočili su najvećem poniženju velikana u istoriji i nisu stali dok nisu dali i sedmi gol preko Roberta Firmina, a umjesto da nakon toga bijesni Erik ten Hag, videli smo Jirgena Klopa koji je skoro uletio u teren. Nisu mu problem bili njegovi igrači, nego jedan navijač Liverpula koji je želio da proslavi sa ekipom.

Utrčao je na teren i tom prilikom uklizao dok su igrači Liverpula slavili. Srušio ih je i povrijedio. Odmah su se za noge uhvatili Kurtis Džons i Endrju Robertson, a onda je klupa "redsa" primjetila da se nešto dešava...

Osmeh na licu Jirgena Klopa odmah je zamijenila briga. Video je da se njegovi igrači drže za bolna mjesta i padaju na travu, a potom je u kadru primjetio i krivca. Bio je to jedan mladi navijač Liverpula koga je očigledno ponela atmsofera i u namjeri da proslavi gol i pobjedu - umalo je napravio veliki problem svojoj ekipi. Redari su ga oborili i iznijeli sa terena, dok je Klop bijesno skakao kraj aut-linije, bio je u šoku šta se dogodilo.

S obzirom na to da režiseri prenosa u Premijer ligi ne snimaju navijače koji ulete na teren, u nadi da će ih tako obeshrabriti da to ne čine, nismo ni vidjeli na snimku šta se desilo, ali tu su posao odradile društvene mreže.

Nema sumnje da ovog navijača sada čeka duga pauza, ako ikad i dobije dozvolu da gleda fudbal uživo: