Nova ljubav

OSVOJIO SVETSKO ZLATO SA ARGENTINOM, A SAD SMUVAO 45-GODIŠNJAKINJU KOJA GRMI: Glumica blista sa golmanom, svi ih videli!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Iskusni 36-godišnji argentinski golman Havi Garsija trenutno je rezerva u klubu, ali mu u emotivnom životu ide bolje nego na terenu.

Izvor: Instagram/screenshot/guillevaldes1

Bio je svetski šampion sa reprezentacijom Argentine, a sada je u centru pažnje zbog prelepe glumice! Iskusni 36-godišnji čuvar mreže Boke juniors Havi Garsija dospeo je na naslovne strane argentinskih tabloida jer je uhvaćen sa atraktivnom argentinskom glumicom Giljerminom Valdes.

Garsija je karijeru počeo u Boki, godinama je branio za Tigre, a 2020. se vratio u matični klub da bude rezervni golman. Kao omladinac je obećavao i osvojio je U20 Svetsko prvenstvo sa "gaučosima" 2007. godine u generaciji gde je bio rezerva Serhiju Romeru među stativama. U tom timu prve zvezde su bili Serhio Aguero i Anhel Di Marija, a igrali su i Federiko Facio, Emilijano Insua, Gabrijel Merkado, Ever Banega, Pablo Pjati i Mauro Zarate. 

Što se tiče Giljermine Valdes ona ima 45 godina i izuzetno je popularna u Latinskoj Americi. Na instagramu ima preko 2.500.000 pratilaca, a paparaci su je snimili kako u petak uveče izlazi iz Garsijinog automobila nakon izlaska. Ovako ona izgleda: 

 Ova 45-godišnjakinja ima četvoro dece, a bila je u braku sa poznatim producentom Sebastijanom Ortegom i u dugoj vezi sa televizijskim voditeljem Mauro Tinelijem. Ona ima dve ćerke Palomu i Helenu koje imaju 20 i 17 godina, najstariji sin Dante ima 21 godinu, a Lorenco kome je otac Tineli ima osam godina.