Svašta...

LUDILO! MBAPE SE BAHATI SA MILIONIMA: Potrošio 500.000 evra na FERARI, a ne ume da ga vozi! (FOTO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Kilijan Mbape nema vozačku dozvolu, ali zato ima skupocene automobile. Svojoj kolekciji je sada prirodao i jedan skupoceni Ferari.

Izvor: MN Press/Youtube/ Ferrari

Kilijan Mbape je jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu, a PSŽ mu trenutno isplaćuje neverpovatnih 72.000.000 evra godišnje. Ne fali mu novca za luksuz, ali i pored toga njegova najnovija kupovina deluje potpuno besmisleno. On je kupio novi model Ferarija koji je prema navodima stranih medija platio oko 500.000 evra. 

U pitanju je Ferari 488 Pista, ali je nejasno zašto se francuski fudbaler odlučio da kupi automobil kada nema vozačku dozvolu! On je otkrio pre nekog vremena da zbog obaveza oko fudbala zapravo nikada nije uspeo da položi vozački ispit, pa iako se često slikao sa skupocenim automobilima nikada ih nije vozio. 

"To je jedna od lošijih strana ranog uspeha. Nisam uspeo da obavin obične stvari kao što je polaganje vozačkog ispita. Za mnoge je polaganje vozačkog ispita bila obaveza, ali ne i za mene. Nikad mi to nije prioritet jer sam uvek imao vlastitog vozača", rekao je Mbape. Pogledajte "zver" koju je sada kupio: 

Nije ovaj Ferari jedini automobil koji u svom posedu ima Mbape. Iako nema vozačku dozvolu on u garaži drži Mercedes Benc GLE kupe, Audi A6, Mercedes Benc V klasu i Renjndž rovera, a poznato je i da ima kolekciju Volksvagenovih automobila. Ima se, može se. 

Tagovi