PRVA IZJAVA!

KRENULI SMO U HAOTIČNI "FAJT", A TO NAM NE TREBA! I trener Zvezde očekivao više: To je naš derbi...

Autor Slavica Milović Izvor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević prokomentarisao je za TV Arena Sport pobedu svog tima u 169. "večitom" derbiju.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda je slavila u 169. "večitom" derbiju protiv Partizana 1:0 zahvaljujući Aleksu Vigu, ali je opšti utisak da šampion nije oduševio onoliko koliko se očekivalo, bar s obzirom na bodovnu razliku između dva najveća srpska kluba. Toga kao da je svestan i Miloš Milojević koji je u izjavi za TV Arena Sport posle meča i sam poručio da je i sam više očekivao, bar kada je rezultat u pitanju.

"Slažem se da smo i mi očekivali drugačiji rezultat, to smo očekivali i želeli, a ostaje nam žal za tim šansama. Posebno u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu mislim da je važnost utakmice uticala na igrače. Svi smo probali da smirimo sa klupe da ih smirimo, krenuli smo u haotični fajt, a ne treba nam to u ovim trenucima. Pokazali smo da možemo da igramo i drugačije. Najvažnije je da smo na kraju dobili utakmicu, poštujemo našeg rivala i mislim da smo zasluženo uzeli tri boda", rekao je Milojević.

Zašto se Crvena zvezda odlučila da igra sa trojicom štopera u drugom poluvremenu? Objasnio je Milojević da je morao da se povuče...

"Imali smo period od sedam minuta da oni idu direktno, napadaju nas, hteli smo da učvrstimo pozadi. Bilo je i dobrih šansi, pa ta povreda Milunovića je dovela do toga da se vratimo na staro. Čestitam mojim igračima na fleksibilnosti i trudićemo se da to bude već na sledećoj utakmici još bolje", kazao je Milojević i zaključio:

"To je naš derbi, nema tu mnogo lepote, onda se to okrene na fajt. BIla je dosta sadržajna utakmica, svi su dali sto odsto. Ostalo ćemo rešavati usput".