Nije prošlo!

NEJMAR MUVAO NAJLJEPŠE BLIZNAKINJE SVJETSKOG SPORTA! Zvijezda sajta za odrasle otkrila detalje "Možda završim sa obje"

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Najljepše sportistkinje Brazila našle su se u neobičnoj situaciji jer su se obje dopisivale sa fudbalerom.

Izvor: Instagram/keyalves/keyt.alves/printscreen/MN Press

Najlepše bliznakinje svetskog sporta bile su na meti Nejmara! Slavni brazilski fudbaler muvao je obje sestre, slao im poruke i želio da ih odvede u krevet, a detalje o svemu što se dogodilo otkrila je jedna od njih. Brazilska odbojkašica Kej Alves zvijezda je društvenih mreža jer je na Instagramu prati gotovo dva i po miliona ljudi, a ne smijemo ni da zamislimo koliki bi broj pratilaca bio da je pristala na aferu sa zvijezdom PSŽ-a.

Bio je nejmar veoma zainteresovan da smuva Kej i njenu bliznakinju Kejt, najljepše sestre u svijetu sporta. Atraktivne Brazilke ipak su shvatile šta radi, pa nisu pristale na tu igru, iako je i odlazak u Pariz kod poznatog fudbalera bio opcija u jednom trenutku.

"Znate li šta je rekao? Ko zna, možda završim s obje. Sestra Kejt i ja razgovaramo o svemu. Zar je stvarno mislio da to neću spomenuti? Da joj nije poslao poruku, da se javio samo meni, već bih bila u Parizu", rekla je Kej, koja pored odbojkaške karijere ima i veoma dobro razvijen biznis na sajtu za odrasle. Pogledajte kako ona izgleda:

Ona je prije nekoliko mjeseci otkrila da na platformi "OnlyFans" zarađuje oko 50 puta više nego od profesionalnog sporta. Iako ona u Brazilu ima sasvim solidnu odbojkašku karijeru, novac koji dobija za ulogu na terenu nije ni blizu onog koji fanovi sa raznih krajeva svijeta plaćaju kako bi se vidjeli u provokativnim izdanjima. Često se na fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama nalazi zajedno sa sestrom Kejt, a njih dvije zajedno su ubitačan tandem. Ovo su one:

I Kejt je odbojkašica, ali za razliku od sestre nema profile na sajtovima za odrasle. Ipak, to nije smetalo jednom od najboljih fudbalera današnjice da joj "upadne" u DM. Nejmar je muvao obje sestre, a po izjavama koje su se pojavile u medijima razmišljao je i da im predloži zajednički odlazak u krevet. Ipak, to se nije desilo jer su razotkrile da komunicira sa obje. Ovo je Kejt Alves:

Tagovi