Fudbal

BUDUĆNOST U PETROVCU, DŽUDOVIĆ: Igramo protiv motivisane, organizovane i dobro vođenje ekipe!

Autor Anđela Pešić Izvor Vijesti

"Plavi" nisu ove sezone savladali Petrovčane, u dva meča su primili sedam golova.

Izvor: MONDO/Anastasija Đonović

Budućnost u pohod na titulu prvaka Crne Gore kreće sa stadiona na kojem je posljednjeg dana jula prošle godine primila čak četiri gola.

Petrovac je tada pod Malim brdom slavio 4:2, kasnije je u CFL pod Goricom odigrao 3:3 protiv "plavih" u meču u kojem je bio već viđen pobjednik...

Sve to govori da Petrovčani nisu baš poželjan rival za Budućnost, ali trener Miodrag Džudović jasno poručuje:

"Prilazimo meču sa Petrovcem kao i svakom drugom. Imamo još 18 utakmica do kraja sezone, nećemo praviti razliku između Petrovca, Dečića u četvrtak ili svih ostalih koje slijede... Svaki duel je važan, tako pristupamo, tako se pripremamo i na psihološkom planu", rekao je Džudović.

"Protivnik se pojačao, znamo da je organizovan, a vjerujemo da ćemo izvući pouke iz prošlog meča, posebno na strateškom planu i da ćemo da slavimo", dodao je Džudović.

Meč na stadionu "Mitar Mićo Goliš" je u subotu od 18 sati.

"Ne obaziremo se na prethodne utakmice sa Petrovcem, gledamo samo naprijed i treba da učimo na sopstvenim greškama. Igramo protiv motivisane, organizovane i dobro vođenje ekipe, igraćemo na naše jače strane i vjerujem da ćemo izvući maksimum. Budućnost ide na pobjedu", zaključio je Džudović.