Fudbal

ŠOK - BIVŠI REPREZENTATIVAC STIGAO U EKIPU, PA POSLE 17 DANA ZAVRŠIO KARIJERU: Klub u šoku saznali su preko instagrama!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Emre Čolak je napravio ogromnu pometnju u Alikanteu ovim potezom.

Izvor: Profimedia/Daniel Otero / Spain DPPI / DPPI

Veliki cirkus nastao je u Španiji, a sve je pokrenuo povremeni turski reprezentativac Emre Čolak. On je stigao u Alikante i potpisao za lokalni klub Intersiti, a onda je 17 dana kasnije objavio da se povlači iz fudbala! 

Intersiti se takmiči u četvrtoj ligi španije, a 31-godišnjak koji je u karijeri nastupao za Galatasaraj i Deportivo je nakon samo pola sata u igri protiv Bilbao Atletika u pobedi 1:0 objavio da završava fudbalsku karijeu.

"Napuštam fudbal. Zahvalan sam Bogu na svemu i od danas želim da se posvetim svojoj porodici. Život je ispred nas i želim ga provesti sa svojim najdražim", napisao je Čolak na svom instagram profilu.

Ovaj ofanzivni vezista koji je nastupao za nacionalni tim Turske četiri puta i u karijeri je osvojio po tri titule šampiona Turske, tri kupa i tri superkupa te države je šokirao svoj klub koji je za sve to saznao putem društvenih mreža. 

"Saznali smo preko instagrama. Ostali smo iznenađeni jer nam ništa nije rekao. Ne znam je li eventualno povezano sa zemljotresom u Turskoj. Ništa još nije zvanično, razgovaraju s njim", rekli su iz kluba za "Marku".

Ipak nakon svega je Čolak izbrisao svoju objavu, a vrlo je moguće da se emotivno poneo nakon zastrašujućih vesti o zemljotresu koji potresa njegovu domovinu. U Turskoj svaki dan dolaze nove vesti o nastradalima, među kojima je mnogo fudbalera, fudbalerki i fudbalskih trenera i radnika.