Fudbal

NEMANJA VIDIĆ SE PRVI PUT OGLASIO: Hoću da budem predsednik FSS, moji ciljevi su jasni - patriotski!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nemanja Vidić je sada i zvanično kandidat za predsednika FSS.

Izvor: MN Press

Nekadašnji proslavljeni reprezentativac Srbije Nemanja Vidić zvanično se obratio medijima i potvrdio ono o čemu se pričalo dugo, da je ušao u trku za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije. 

On je i nedavno govorio o svojim planovima i tome šta želi da donese u srpski fudbal, a sada je ponovio da su njegovi ciljevi patriotski i da mu je namera da vrednosti koje je Srbiji donosio na terenu sada donese i na čelu FSS. 

"Poštovani predstavnici medija, želim da ovom prilikom obavestim javnost Srbije, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom da sam ispunio uslov da budem član skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleci pritisku sa kojim se susreću. Svojim istupom želim da sprečim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove. Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne.Verujem u ispravnost svojih ciljeva a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem a ne da razjedinjujem. Verujem , jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera. Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja . Nadam se da ću uspeti", navodi se u javnom pismu Nemanje Vidića.