Počivaj u miru!

TRAGEDIJA - POZNATI FUDBALER POGINUO U TURSKOJ! TRENER SE OGLASIO, NOVINARKA ZAPLAKALA - ODMAH JE POKRILA LICE! (VIDEO)

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Strašne vesti iz Turske, koju je u ponedeljak pogodio zemljotres koji je napravio mnogo štete.

Izvor: Twitter/AjansHaber_1903/printscreen

Tragične vesti stižu iz Turske, u razornom zemljotresu koji je u ponedeljak ujutru pogodio tu zemlju stradao je golman fudbalskog kluba Malatija Ahmet Ejup Turkaslan (28). Njegovo beživotno telo pronađeno je u ruševinama dan nakon katastrofe koja je pogodila čitavu zemlju, a informacije o njegovoj smrti preneo je trener Jilmaz Vural.

On je u direktnom televizijskom prenosu saopštio strašne vesti sa terena, a novinarka koja je iz studija pratila njegovo uključenje teško je podnela ove vesti. U jednom trenutku spustila je lice i prekrila ga rukama, zatim morala i da skine naočare, a kolege koje su realizovale prenos ubrzo su sklonile kadar sa nje. Umesto slike iz studija pojavila se fotografija preminulog golmana.

"Nažalost, naš Ahmet je mrtav. Oni sada sklanjaju njegovo beživotno telo. Nažalost, nije živ", bilo je sve što je Vural uspeo da izgovori kroz suze. I njega su emocije savladale dok je davao ovakvu izjavu, o čuvaru mreže sa kojim je do skoro sarađivao u Malatiji. Pogledajte insert sa turske televizije:

Informacije o smrti poznatog sportiste pojavile su se juče, ali su bile lažne. Klub je demantovao da je njihov igrač preminuo u zemljotresu i podelio snimak na kojem se vidi kako spasioci pokušavaju da dođu do njega. Ipak, nisu uspeli da stignu na vreme i Ahmet je pronađen mrtav ispod ruševina nastalih razornim zemljotresom. Spasilački timovi nešto ranije su pronašli njegovu suprugu.

Ahmet Ejup Turkarslan nije prva poznata žrtva zemljotresa u Turskoj. Poznati odbojkaški par pronađen je mrtav, a dugo se trajalo i za nekadašnjim fudbalerom u engleskoj Premijer ligi Kristijanom Atsuom. On je, na sreću, pronađen živ i u bolnici se oporavlja od povreda.