Pogledajte

TJERAJ GA U K***C BRATE, ŠTA TI JE! DUŠAN VLAHOVIĆ PSOVAO NA SRPSKOM PRED SVIMA - NEMAM BRE...

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Dušan nije primjetio da ga snimaju dok je psovao ispred kamere.

Izvor: Twitter/balkanunique ·

Srpski napadač Dušan Vlahović snimljen je ispred trening-centra Juventusa i opsovao je na srpskom u momentu u kojem nije znao da ga kamere snimaju. Razgovarao je sa vozačem automobila i nije se obraćao nikome spolja, niti upućivao psovku bilo kome oko sebe. Naprotiv, bio je srdačan sa navijačima i rado dijelio autograme, ali je i računao da niko neće razumjeti ono što je rekao. Međutim, osmijeh jedne osobe u masi ipak nagovještava da su neki razumjeli ono što je Vlahović rekao: "Tjeraj ga u k***c brate, šta ti je! Nemam bre...".

.

Dušan Vlahović je prije nekoliko nedelja oduševio navijače Juventusa kada se oglasio usred navoda da bi mogao da ode zbog kazne kojom je Juve izvjesno ostao bez bodova i bez Lige šampiona sledeće sezone. Dušan je tek oporavljen od povrede koja ga je mučila mjesecima i motivisan je da se dokaže baš pred navijačima koji ga vole od kad je stigao iz Fiorentine prije godinu dana. Zato ga ovako u masi i čekaju ispred trening-centra i mole za autograme ili fotografiju.

U periodu velike napetosti u klubu, bilo je nagađanja da bi Vlahović mogao da ode u Real Madrid, ali je on veoma eksplicitno poručio da neće otići i da ostaje u Torinu do daljeg - pa makar i ne igrali Evropu sledeće sezone.