HIT!

SEDI NA KLUPI I DAO JE GOL! Ovo nikad niste videli - NEZAPAMĆENA scena na meču Atletika! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Svašta smo videli, ali ovakvu scenu nismo još. U glavnoj ulozi Anhel Korea iz Atletiko Madrida.

Izvor: Twitter/beinsports_FR/Screenshot

Atletiko Madrid je još jednom razočarao svoje navijače pošto je remizirao protiv Hetafea (1:1) na "Vanda Metropolitanu" i ostao tek na četvrtom mestu na tabeli, a meč je obeležio jedan od najbizarnijih golova sezone. Nije u tome što je Anhel Korea moćno udario po lopti i savladao Soriju bilo ništa neobično, ali jeste u onome što je usledilo u iduća tri minuta koja su još jednom pokazala besmislenost "odloženog radovanja" zbog VAR tehnologije.

Korea je postigao gol posle nastavljene akcije kod kornera u 60. minutu (preciznije kada je na semaforu pisalo 59:40), međutim sudija Mateu Laoz je odmah pokazao da je bio u ofsajdu i zaista se tako činilo i na prvom ponovljenom snimku. I nikome nije palo na pamet da će odluka biti promenjena...

Zato je Simeone zamenio Koreu i umesto njega na teren poslao Karaska (na semaforu 61:20), da bi glavni sudija obavestio navijače u 62. minutu da se odluka menja - VAR soba je utvrdila da nije bio ofsajd.

Usledilo je radovanje igrača koji je sedeo na klupi i svi su skočili na njega kako bi proslavili vođstvo od 1:0. Nažalost po Atletiko, ni ovoga puta nisu uspeli da zadrže prednost koju su imali i u 83. minutu su kažnjeni zbog Njigesovog igranja rukom. Enes Unal je uzeo loptu i doneo bod Hetafeu.

Gol Atletika
Izvor: YouTube/Arena sport