STRAŠNO

TRENER TOTENHEMA MORA HITNO NA OPERACIJU! Danima ga bolio stomak, a onda je otišao kod doktora...

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Antonio Konte morao je da se podvrgne hirurškom zahvatu posle neopisivog bola u stomaku.

Izvor: Profimedia

Menadžeru Totehnema Antoniju Konteu dijagnostikovan je kolecistitis i morao je hitno da se podvrgne operativnom zahvatu tokom kojeg mu je odstranjena žučna kesa! Ove informacije objavio je danas londonski klub, istakavši da se Italijan u proteklih nekoliko dana nije osjećao dobro, odnosno da je trpio jake bolove u stomaku, nakon kojih je otišao kod ljekara i utvrđeno je da mora da bude operisan.

"Operacija će biti obavljena danas, a obavezama će se vratiti nakon što prođe period oporavka. Svi u klubu mu upućuju najlepše želje", objavio je Totenhem u službenom saopštenju.

Prvu narednu utakmicu Totenhem će odigrati u nedjelju na domaćem terenu protiv Mančester sitija, a ukoliko Konte ne bude u prilici da komanduje ekipom pored aut-linije, to će raditi njegov pomoćnik Kristijan Stelini. Podsjetimo, Konte je za trenera Totenhema imenovan u novembru 2021. godine, a ostvario je 37 pobjeda na ukupno 66 mečeva na klupi ovog kluba.

Interesantno, baš sinoć je dobio veliko pojačanje u vidu beka Pedra Pora iz Sportinga koji je stigao za oko 45 miliona eura, tako da kada se vrati na teren - imaće dosta jači tim.