Fudbal

PROCURILI DETALJI - BEK NAPAO GVARDIOLU NA TRENINGU: Pep bez milosti, odmah ga je oterao, a dobiće 70.000.000 zbog toga!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Kod Pepa Gvardiole očigledno nedisciplina ne prolazi, zbog toga Žoao Kanselo više neće igrati za Mančester siti.

Izvor: Twitter/FabrizioRomano/printscreen

Sve je šokirala odluka Mančester sitija da pusti jednog od svojih najboljih igrača u prethodnim sezonama Žoaa Kansela na pozajmicu u Bajern, ali sada su isplivali detalji tog transfera i sitaucije koja je dovela do njega. 

Ove sezone Portugalac koji je bio najstandardniji član zadnje četvorke Pepa Gvardiole igra mnogo manje, a prema navodima engleskih medija nezadovoljan time se pred meč sa Arsenalom pred svima posvađao na treningu sa svojim tenerom. Kada je Gvardiola otkrio da neće startovati u meču sa Arsenalom Kanselo se pobunio i rekao da će otići iz kluba ako to bude slučaj. 

Gvardiola se nije previše potresao i odmah je rekao da Kanselo može da ide. Nekoliko dana kasnije Kanselo se pojavio na aerodromu u Minhenu i neće se vraćati u Englesku. Do kraja sezone će biti pozajmljen, a onda će Bajern moći da ga otkupi za 70.000.000 evra.

Kanselo se dobro snalazi kao levi i desni bek, a ovo najverovatnije znači da je Benžaman Pavar koji je ispao iz rotacije u Bavarskoj završio transfer u Barselonu.