Fudbal

POTRAGA ZA NOVIM TRENEROM NAKON RAZILASKA OTRANTA I NIKIĆA!

Autor Miloš Miranović Izvor Pobjeda

Utrenucima kada pojačanja pristižu u Otrant – šok na klupi. Uprava kluba iz Ulcinja i trener Srđan Nikić prekinuli su saradnju – saznaje Pobjeda.

Izvor: MN Press

Tim iz najjužnijeg crnogorskog grada nije imao blistavu jesen, o čemu svjedoči činjenica da je posljednji na tabeli drugoligaškog karavana, te da je luka spasa na devet bodova.

Da bi proljeće bilo vedrije, sa ciljem da se Otrant spasi ispadanja, rukovodstvo je u januarskom prelaznom roku dovelo veliki broj igrača, čak i prvoligaške reputacije, a među njima i nekadašnje reprezentativce.

Ipak, transfer politika je glavni razlog mimoilaženja čelnih ljudi i kormilara. Uprava je ispunila određene želje trenera, ali i angažovala neke fudbalere za koje je šef struke tvrdio da mu nisu potrebni.

Nikić je imao svoju viziju, rukovodstvo drugačiji plan – a to je u krajnjem dovelo do razlaza.

Otrant sada traži novog šefa stručnog štaba, svega par dana nakon što je počeo pipreme za proljećnu polusezonu.

Nikić je desetak godina radio kao pomoćnik u Grblju, Titogradu i Iskri, a samostalno je vodio Danilovgrađane, Rudar i Ulcinjane koje je preuzeo jesenas u teškom trenutku.

Otrant je od početka prelaznog roka angažovao golmana Agovića, te igrače Jokovića, Škrelju, Golubovića, Pepića, Orlandića, Krkotića, Banovića, Japanca – Haradu.

Tagovi