Fudbal

BAJČETIĆU NOVI UGOVOR U LIVERPULU

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Talentovani fudbaler sredine terena još bira za koji će nacionalni tim igrati, dok se sa klubom dogovorio novu saradnju.

Izvor: Twitter/LFC/printscreen

Stefan Bajčetić je jedna od svetslih tačaka Liverpula ove sezone - zato i ne čudi, engleski klub je spremio novi ugovor za mladog veznog igrača. I, pao je potpis! Kako se Liverpul pohvalio na društvenim mrežama, Bajčetić je dogovorio novu saradnju sa višestrukim šampionom Evrope.

Na zvaničnom sajtu kluba nije saopšteno koliko dugo traje novi potpisani ugovor između engleskog velikana i mladog fudbalera koji je poreklom iz Srbije, ali je jasno da je on u velikim planovima kluba. O tome govori i minutaža koju u poslednje vreme ima kod Jirgena Klopa, ali i uticaj na igru koji je pokazao kada god bi se našao na terenu. Ne čudi što su talenat, koji je već pokazao u Premijer ligi, primetili i Španci.

Stefan je rođen u Španiji dok je njego otac Srđan Bajčetić tamo igrao fudbal. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde karijeru je gradio i u španskim klubovima, a mladi Bajčetić koji je ponikao u Selti iz Viga zbog toga je bliži dresu španske selekcije. Ipak, još ništa nije gotovo. Dragan Stojković Piksi želeo bi već u martu da ga vidi u seniorskom sastavu Srbije, a ostaje da se vidi da li će vezni fudbaler Liverpula prihvatiti poziv u reprezentaciju.

Tagovi