Strašno...

UŽAS - NAVIJAČI OBJESILI LUTKU U MADRIDU: Ovako se spremaju za najveći derbi - visi dres poznatog fudbalera! (VIDEO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Uvertira pred novi derbi Madrida nije bila nimalo prikladna, navijači Atletika su prešli sve granice.

Izvor: Twitter/MadridismoreaI/printscreen

Fudbaleri Reala i Atletika odigraće madridski derbi u okviru četvrtfinala Kupa Kralja, a susret koji je na programu u četvrtak uveče imao je veoma ružnu uvertiru. Na jednom od nadvožnjaka u glavnom gradu Španiju osvanuo je transparent sa porukom "Madrid mrzi Real", a uz njega i obJešena lutka koja simbolizuje fudbalera gradskog rivala.

Lutka koju su navijači Atletiko Madrida objesili pored transparenta obučena je u dres Vinisijusa Žuniora, sjajnog krilnog napadača Reala, koji će i kup utakmici bio jedan od glavnih aduta "kraljevskog kluba". Talentovani Brazilac prije samo nekoliko nedelja borio se protiv rasističkih povika sa tribina, a sada se našao na udaru vatrenih pristalica Atletika koje su napravile sraman potez. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Vinisijus je od dolaska iz Flamenga u Real već devet puta igrao protiv Atletiko Madrida i na tim susretima upisao je tri asistencije. On je veoma uspJešan u mečevima protiv gradskog rivala, pošto za sada ima šest pobJeda, dva remija i samo jedan neuspjeh, a do kraja sezone biće dobrih prilika da se učinak popravi. Real je favorit i u kup utakmici, ali u prvenstvu gdje mu ide mnogo bolje nego Atletiku.

Real i Atletiko će naredni prvenstveni meč odigrati tek krajem februara u 23. kolu Primere. Madridski rivali boriće se za tri veoma važna boda - Anćelotijevoj ekipi biće potrebni zbog šampionske trke, a Simeoneov tim želi da se domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Za razliku od nekih prethodnih sezona, ekipe sada nisu blizu po broju osvojenih bodova, Real ih nakon 17 odigranih mečeva ima 10 više, uz utakmicu manje...