Doktor fudbala

BUM! EVROGOL SA 30 METARA - OVAKO JE BAJERN IZBEGAO SENZACIJU: U 90. minutu je "Alijanc Arena" eksplodirala! (VIDEO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Kakav je majstor Džošua Kimih!

Izvor: Twitter/screenshot/StoolFootball

Bajern je uspeo da se vrati na prvo mesto Bundeslige, ali su odmah potom krenuli problemi, pa su tako sada zaređali dva remija. Prvo su remizirali sa Lajpcigom u derbiju, a onda ih je samo neverovatan gol Džošue Kimiha spasio od poraza u duelu sa Kelnom!

Poveo je Keln golom Elijesa Škirija u prvom poluvremenu, a sve do 90. minuta držali su u svojim rukama sva tri boda "jarčevi". Ipak onda je evrogol nemačkog fudbalera ostavio bar bod na kontu Bajerna!

Posle jednog napada koji uopšte nije obećavao Kimih je dobio loptu na 35 metara od gola, gurnuo je ispred sebe, a onda opalo po njoj i golčinom doneo remi svom timu. Evo i kako:

Bajern sada ima 36 bodova, ispred Lajcpiga sa 32, dok je Union Berlin koji je dugo bio lider Bundeslige pao u formi i sada sa 30 bodova deli treće mesto sa Ajntrahtom iz Frankfurta. Ipak ta dva tima imaju jedan odigran meč manje i mogu da se približe Bajernu na jednu pobedu zaostatka.

Takođe Bajern u narednom kolu čeka još jedan derbi, odmeriće snage sa Ajntrahtom i ukoliko tu izgube mogli bi da padnu sa prvog mesta na tabeli. Pogledajte opet ovaj pogodak: