Fudbal

MILAN LOLA SMILJANIĆ U OFK BEOGRADU: Ponovo u istom klubu sa Stefanom Babovićem

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Doskorašnji vezista Partizana seli se na Karaburmu

Izvor: MN Press

Dugogodišnji vezista Partizana Milan Lola Smiljanić (36) preći će u OFK Beograd, objavio je "Mozzart sport". On će se pridružiti timu Sima Krunića i kao najzvučnije ime pomoći posrnulom velikanu da se vrati iz Srpske lige, u kojoj igra od 2017. godine.

Smiljanić će u OFK Beogradu ponovo sarađivati sa bivšim saigračem iz Partizana, Stefanom Babovićem (36), koji je od ove zime potpredsednik kluba, zajedno sa Kostadinom Terzićem, sinom generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Babović je svojevremeno i igrao za OFK, od 2006. do 2008 godine.

Smiljanić će se ovako vratiti u srpski fudbal pola godine nakon što je otišao iz Partizana u Mornar iz Bara. Za taj tim odigrao je 18 utakmica, a u OFK Beograd dolazi nakon što se rastao sa Crnogorcima. Plan OFK Beograda je da se pojača do kraja prelaznog roka. "Cilj je da imamo dobar tim, doveli smo još sedam-osam pojačanja, a do kraja prelaznog roka dovešćemo još tri-četiri krucijalna pojačanja", rekao je Terzić na prozivci ekipe na Karaburmi.

OFK Beograd je u subotu objavio da su ekipu pojačali Marko Stojanović, ofanzivni vezista iz omladinskog pogona Crvene zvezde i Saša Avramovski, bivši đak OFK Beograda koji je takođe bio u školi Crvene zvezde, a zatim je igrao za filijalu crveno-belih Grafičar. OFK Beograd jer posle 15 odigranih kola peti na tabeli Srpske lige grupa Beograd, sa osam bodova zaostatka za liderom - Zvezdarom.

Tagovi