ETO GA!

VRATIO SE! VLAHOVIĆ KONAČNO ZAIGRAO ZA JUVE: Sele ga u Arsenal, a Srbin se oporavio i hoće da melje za crno-bele!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Dušan Vlahović je sve bliži povratku na teren.

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović odradio je prvi trening-meč sa Juventusom u 2023. godini! Povreda butnog mišića napravila je velike probleme kako reprezentativcu Srbije, tako i treneru Masimilijanu Alegriju koji već dugo ne može da računa na njegove usluge. Neće, po svim prilikama, moći ni predstojećeg vikenda, kada će "bjankoner"i u velikom derbiju odmeriti snage sa Atalantom, ali sve navijače "stare dame" raduje činjenica da se Vlahović konačno vratio i trenira sa ekipom.

Bilo je to u duelu sa lokalnim niželigašem Fosanom koji je trajao jedno poluvreme, a na terenu su se takođe našli i još dvojica rekonvalescenata - Pol Pogba i Huan Kvadrado.

Iako pojedini sumnjaju da je povređen, Dušan Vlahović je poslednji meč za Juventus odigrao 25. oktobra u Ligi šampiona protiv Benfike, dok se poslednji put u Seriji A na terenu našao četiri dana ranije protiv Empolija. Dobro se sećamo i da se mučio na Svetskom prvenstvu u Kataru gde nije mogao da pomogne "orlovima" onako kako je planirao, tako da je kratko nastupio na meču protiv Brazila, sa Kameruncima nije igrao, dok je Švajcarskoj dao gol.

Ove sezone Dušan Vlahović je postigao ukupno osam golova u dresu Juventusa, a zbog finansijskih problema koje ima klub - priča se da bi mogao da ode u Arsenal.