Fudbal

POMENUO ŠAKIRU PRED PIKEOM - NASTAO MUK U STUDIJU! Fudbaler podigao ruku i "pecnuo" pevačicu: Ovo traje VEČNO

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

U tom trenutku se muva nije čula, a Pikeu je sigurno bilo neprijatno. Ipak, ne zadugo i ne samo njemu.

Izvor: Twitter/screenshot

Ceo svet priča o pesmi kolumbijske pevačice Šakire (45), kojom je "isprozivala" fudbalera penzionisanog fudbalera Barselone Đerara Pikea (35) svog doskorašnjeg partnera i oca svoje dvoje dece - sinova Milana i Saše. Španac nalazi način da joj odgovori na strofe kojom je "pecnula" njegovu sadašnju partnerku, rečima da je "Prešao sa sata Roleks na Kasio i iz Ferarija u Tvingo". Najpre je kupio Tvingo i sa njim došao na posao, a onda je u studiju podigao ruku i pokazao sat japanskog proizvođača, koji je postao njegov poslovni partner.

"Ovaj sat traje večno!", viknuo je Pike i "prozvao" Šakiru, sa kojom se rastao prošlog leta, pa stupio u vezu sa 12 godina mlađom studentkinjom Klarom Če Martin. "Kasio nam je dao satove i postao je sponzor Kraljevske lige", dodao je on. Španac je posle okončanja fudbalske karijere sa prijateljima i partnerima osnovao takmičenje 12 timova sa po sedam igrača u ekipi, koje igraju fudbal po drugačijim pravilima, za koje Đerar veruje da će biti atraktivnija mladima. Najveća zvezda tog projekta je takođe bivši as Barselone Serhio Kun Aguero, koji je bio učesnik programa u kojem je Pike slao javne poruke pevačici.

U jednom trenutku, sagovornik je pitao Pikea u studiju: "Zašto Kasio?", a onda se Aguero uključio video-vezom i učinio situaciju neprijatnijom: "Zbog Šakirine pesme!". U međuvremenu, Kolumbijka je pesmom očigledno postigla svoju nameru, nižu se pregledi na njenom Jutjub kanalu (u ovom trenutku ih ima 129 miliona za samo četiri dana), a sa druge strane učinila je i Pikeov biznis popularnijim, kao i njega samog.