KOLIKO VI GODINA IMATE?

PIKE POKAZAO SAT I ISPROZIVAO ŠAKIRU! Traje rat - ubacila bivšeg u pesmu, a on ZARAĐUJE zbog toga (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Đerar Pike je uzvratio Šakiri zbog pesme u kojoj proziva njega i njegovu novu devojku.

Izvor: YouTube/Shakira/Twitter/davidadaan/Screenshot

Kolumbijska pevačica Šakira i poznati fudbaler Đerar Pike raskinuli su tokom prošle godine decenijsku vezu (iz koje imaju dvoje dece) pošto je otkriveno da je Španac bio neveran. Odnosi između njih su sada katastrofalni, a poslednja koja je zadala udarac je Šakira. Pevačica je u novoj pesmi "udarila" na Pikea i ponizila ga stihovima u kojima se bivši fudbaler prepoznao, pa mu nije dugo trebalo da reaguje u javnosti.

Šakira je u novoj pesmi, između ostalog, poručila da je "menjao Roleks za Kasio", uporedivši sebe tako sa luksuznim satovima, a njegovu novu izabranicu sa jeftinom markom.

U jednoj emisiji koja je emitovana na striming platformi "Tvič", Đerar Pike je poručio kako je sklopio partnerski ugovor sa markom satova "Kasio", a upravo je jedan njihov model i nosio na ruci. Podelio je svima u studiju po sat, a našalio se i da će u nedelju na utakmicu doći u Renou Tvingo, koji je takođe Šakira spomenula u pesmi. "Menjao si Ferari za Tvingo", glasi originalni stih nove pesme kolumbijske pevačice.

Interesantno je da je u emisiji gost bio i Kun Aguero, koji nije propustio da "pecne" Pikea i da objasni svima da su ovi pokloni zbog cele situacije sa Šakirom, a posle ovih poteza jasno je da je bivši fudbaler i sa 36. godina vrlo nezreo.


Pogledajte kako izgleda nove devojka Đerara Pikea sa kojom se mesecima viđao Šakiri iza leđa, a koja je 12 godina mlađa od njega. Studentkinja iz Barselone: Klara Čia Marti!