Spremni da dođe

NATHO "ŠAPNUO" POJAČANJE PARTIZANU! Razbio Zvezdu, a sad dolazi u Humsku - oglasio se glavni čovek za transfer!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Bez Gordana Petrića transfera neće biti, ali kako je šef struke crveno-belih istakao Dolev Haziza poseduje kvalitet!

Izvor: MN Press

Partizan u drugi deo sezone za sada ulazi bez pojačanja, mada se Miloš Jojić priključio treninzima i sa ekipom je. Miloš Vazura je otkrio da se pregovara dolazak izraelskog krilnog igrača Doleva Hazize, a to je potvrdio i Gordan Petrić. 

Pred početak drugog dela priprema crno-belih u Beleku on je naglasio da se pre svega stručni štab pita oko pojačanja, ali da bi bili zadovoljni ukoliko stigne Haziza. 

"Za igrače koji su u ponudi ja sam taj koji daje poslednju reč. Hazizu je preporučio Natho, ali sam ga već znao iz mečeva Lige šampiona i utakmica protiv Crvene zvezde minulog leta. Samim tim što je reprezentazivac svedoči o kvalitetu, no, ponovo sam ga analizirao i ne možete nikada da tvrdite da će se uklopiti u neki stil, koncepciju, Međutim, kao i u slučaju Jojića, kvalitetan igrač uvek može da se prilagodi. Upitao sam Natha za njegov karakter i dobio pozitivnu informaciju, rekao je sve najbolje, pa sam dalje prosledio klubu. Pregovori, ponude – to mene ne zanima iz ove pozicije, samo me zanima igrač. Što se dvojice ostalih igrača tiče, da li će doći – to su samo priče, ne znam da li možemo da ih dovedemo. Bitno je da se napravi prostor u timu za sve nove momke, kao što je bitno i da odabir bude kvalitetan", rekao je Petrić.

Dok ne dođu nova, sreli smo i neka "stara" lica – Miroslava Bogosavca, tu je i Nikola Terzić sa svojim novim klubom, dok nas pretposlednjeg dana sa ekipom CSKA iz Moskve očekuje i Saša Zdjelar.

"To je neminovnost, baš kao i u vremenu u kome sam i sam bio fudbaler. Uvek poželim tim momcima da nađu bolje uslove, druge izazove. Nikada nikome neću stati na put, jer sam bio u toj koži i jednostavno dođe vreme kada pojedini igrači naprosto moraju da odu", istakao je prvi čovek struke Partizana. 

Za sada je samo Nikola Terzić napustio klub i otišao na pozajmicu u Tursku. 

"Kada je došla ponuda, Terza me je zvao i pitao šta mislim o tome. Upitao sam onda i ja njega šta misli, kako se oseća, pa mi je odgovorio da bi probao da bi imao veću minutažu. Dobio je moje odobrenje, jer nisam želeo da mu stanem na put i nadam se da će dobiti i prostor i minutažu u toj drugoj ekipi, pa da se vrati ponovo u Partizan. Fudbal je takav, nekada vam se namesti, nekada naprosto ne i onda tražite svoju sreću. Nikola nije imao minutažu koju je možda i zaslužio, ali je imao nesreću da na njegovoj poziciji igra Fuseni Dijabate, koji je pokazao mnogo više i od njega i od nekih drugih i za poštovanje je što je imao hrabrost da ide da proba u drugoj sredini", istakao je Petrić.