Fudbal

JOŠ JEDAN SMRTNI SLUČAJ U MIHINOJ PORODICI: Oglasila se njegova ćerka - Počivaj u miru, znam da ćeš sada igrati sa tatom

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Najbliži Siniše Mihajlovića oglasili su se još jednom zbog tužnog povoda

Izvor: MN Press

U porodici Siniše Mihajlovića dogodio se još jedan smrtni slučaj, jer je njegova supruga objavila da je preminuo njen ujak. "Počivaj u miru dragi ujače", objavila je ona, uz objavljenu zajedničku fotografiju na kojoj su nasmijani. Ovaj smrtni slučaj zadesio je Mihajloviće manje od mjesec dana nakon smrti Siniše Mihajlovića, koji je 16. decembra preminuo nakon borbe protiv raka u Rimu. Ove srijede, tužnu oproštajnu poruku objavila je i Mihina ćerka Viktorija. "Zbogom ujače. Znaš koliko ćeš se sada zabaviti sa tatom igrajući vaše igre. Počivaj u miru", napisala je ona Viktorija.

Izvor: Instagram/arrianamihajlovic

Mihajlovićevi sinovi prošle nedjelje bili su u centru pažnje u Italiji, kada su izašli na stadion Sampdorije u Đenovi i zajedno sa kumom Dejanom Stankovićem nosili dresove sa svojim prezimenom i brojem "11", koji je slavno nosio njihov otac kroz karijeru. Jako emotivnu scenu upotpunili su i transparenti navijača Mihinog bivšeg kluba.

Od Mihajlovića se i dalje oprašta cijela Italija, pa je Lučano Spaleti, trener Napolija, lidera Serije A, održao emotivnu konferenciju za novinare i zamolio sve za minut ćutanja. On je bio i među prvima u Rimu kada je kovčeg sa Mihajlovićevim tijelom bio izložen u opštini Kampidoljo, gdje su se ljudi stajali u dugačkoj koloni da bi se posljednji put oprostili od velikog Mihe.

I skoro mjesec dana kasnije, teško je pomiriti se sa odlaskom tako velikog igrača i borca, a naravno najteže je njegovim najbližima. Supruga Arijana objavila je na Božić posebno emotivnu poruku o Siniši.