Kakav transfer

BOMBA - DINAMO PRODAJE IGRAČA ZA 20.000.000 EVRA: Čelsi odrešio kesu, a novac se slio pravo na "Maksimir"!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Posle ogromnog novca koji je Čelsi potrošio na Benou Badijašila, Dinamo iz Zagreba je profitirao!

Izvor: YouTube/TheBeanyman/Screenshot

Dinamo ne staje! Prodali su Mislava Oršića u Sautempton za ogroman novac, a sada bi zbog ogromnog transfera u Premijer ligi mogli da inkasiraju još 20.000.000 evra! 

Posle odlaska Benoe Badijašila iz Monaka u Čelsi za neverovatnih 38.000.000 evra Monaku je neophodan štoper i našli su ga u Zagrebu. U pitanju je Josip Šutalo, 22-godišnji reprezentativac Hrvatske koji je bio deo tima na Mundijalu u Kataru.

Momak iz Čapljine se okitio bronzom na Svetskom prvenstvu, a u tim je ušao jer je ove godine standardan u Dinamu i briljira. Ušao je u prvi tim nakon sjajnih igara na pozajmici u Istri prošle sezone i na kraju osetio treren na meču za treće mesto sa Marokom, a sada strani mediji navode da je Monako sprema da plati između 20.000.000 i 22.000.000 evra za njega.

U Šutalu vide idealnu zamenu za takođe mladog Badijašila, ali je njegov agent Marin Bule ipak naglasio da je za sada defanzivac srećan u Zagrebu i da mu se ne žuri da zameni dres "modrih" sa dresom nekog evropskog kluba iz "liga petice". 

"Josip je jako srećan u Dinamu, ali svima je jasno da njegova reputacija u svetu fudbala raste. Već sad ga prati nekolicina klubova, ali samo nekoliko ih može ispuniti finansijske zahteve koje Dinamo traži", rekao je Šutalov agent Marin Bule.