Počivaj u miru

SLOMLJENO SRCE I MOLITVA - IVICA DRAGUTINOVIĆ SE OPROSTIO OD OCA: Fudbaler se oglasio prvi put posle porodične tragedije

Autori Anđela Pešić mondo.rs/RINA

Posle porodične tragedije prvi put se oglasio Ivica Dragutinović.

Izvor: MN Press

U utorak se desila velika tragedija pošto je preminuo otac nekadašnjeg reprezentativca Srbije Ivice Dragutinovića. Njegovo telo pronađeno je u reci Lim, a sada se prvi put posle tragičnog događaja oglasio i sam Dragutinović. On je na svom instagram profilu postavio sliku svog oca, uz emotikone koji prikazuju molitvu i slomljeno srce.

Iako je bilo govora o tome da je kolima sleteo u reku, prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta ipak je reč o samoubistvu.  "Za sada se pretpostavlja da je reč o samoubistvu. Telo koje pluta primetili su meštani i javili vatrogascima koji su odmah došli na lice mesta", rečeno je nezvanično za agenciju RINA. 

Vatrogasci iz Prijepolja su u 1 čas posle ponoći dobili poziv u kome im je javljeno da je jedna osoba u mestu Drenova sletela u reku, a pet vatrogasaca i dva vozila su se zaputila ka mestu gde je kasnije i nađen Radoje Dragutinović, fudbalerov otac. Pogledajte kako se Ivica Dragutinović oprostio od oca:

Izvor: Instagram/Dragutinovic_ivica