PRATI SVE

KONKURENT DAJE GOL, A RONALDO OVAKO REAGUJE... Pogledajte kako je pratio meč Al Nasra, na biciklu! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Al Nasr je zabeležio kako je Kristijano Ronaldo pratio meč Al Nasra.

Izvor: Twitter/Al Nassr/Screenshot

Kristijano Ronaldo ne može da igra za svoj novi klub Al Nasr sve dok ne odsluži kaznu zbog crvenog kartona koji je dobio u poslednjem meču za Mančester junajted, tako da je meč protiv Al Taea pratio iz svlačionice. Preciznije, Ronaldo je trenirao na sobnom biciklu dok su njegovi novi saigrači igrali meč, tako da je na televizoru video detalje i mogao da se uveri u kakvom će takmičenju ubuduće nastupati.

Al Nasr je i bez Ronalda stigao do tri boda (2:0) i tako su ostali na vrhu tabele, a trebalo bi da budu još jači kada se Ronaldo vrati na teren, verovatno umesto igrača koji im je i doneo pobedu protiv Al Taea...

U pitanju je Anderson Taliska, svojevremeno sjajan igrač Benfike i Bešiktaša, koji je dugo bio na meti klubova iz "lige petice", međutim odlučio se da ode za novcem. Uživao je u Kini gde je bio jedan od najplaćenijih igrača Kine dok je nosio dres Guangdžoua, dok ništa manje ne dobija ni u Saudijskoj Arabiji. Bio je jedna od najvećih zvezda Al Nasra, makar dok se nije pojavio Kristijano Ronaldo.

Prvi strelac lige sa 11 golova, pokazao je sa još dva protiv Al Taea da ima odgovor na dolazak Ronalda, a bilo je zanimljivo videti i kako je petostruki osvajač "Zlatne lopte" reagovao na golove svog novog konkurenta.