HAOS

POTRESI U PREMIJER LIGI - SPREMA SE OTKAZ ZA LEGENDU! Umesto Evrope, grčevito se bore za OPSTANAK, slede promene!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Frenk Lampard mogao bi uskoro da dobije otkaz u Evertonu...

Izvor: Profimedia

Potresi u Evertonu, Frenk Lampard mogao bi da dobije otkaz vrlo brzo, a potencijalni kandidat da ga zameni je Vejn Runi! Haos je nastao u klubu iz Liverpula posle debakla protiv Brajtona na svom terenu (4:1). Gosti su ubedljivo slavili pred domaćim navijačima, što je izazvalo revolt njihovih pristalica.

Posle 18 odigranih kola Everton je na 18. poziciji i ima 15 bdova, primio je čak 24 gola, dao samo 14 i ostvario ukupno tri pobede. Da stari budu neverovatnije, na kraju prethodne godine Lampard je sa ekipom šokirao Mančester siti o "otkinuo" im bodove na "Etihadu" (1:1), a onda je doživeo debakl...

U narednom kolu Everton dočekuje Sautempton (14. januara), poslednji tim u ligi i još uvek nije pozanto da li će Lampard voditi ekipu na tom meču. Tamošnji mediji navode da je prva želja za klupu Runi, koji trenutno vodi Di Si Junajted u MLS ligi. On je ponikao u Evertonu i igrao je za ovaj klub do 2004. godine, pre prelaska u Mančester junajted. Pored njega spominju se i Roberto Martinez i Šon Dajš.