Užasno!

SKANDAL NA PELEOVOJ SAHRANI - PREDSJEDNIK FIFA PRAVI SELFIJE! Došao da se pokloni asu, pa napravio HAOS pored kovčega!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Prvi čovjek FIFA Đani Infantino u centru pažnje zbog neprikladnog ponašanja.

Izvor: Profimedia

Fdubalski svijet je tužan jer je otišao jedan od najvećih svih vremena, a Brazilci već danima plaču za Peleom, svojim najboljim fudbalerom u istoriji. Nakon duge i teške bolesti preminuo je Pele, a on će biti sahranjen na devetom spratu groblja, dan nakon što je kovčeg odnijet na stadion njegovog voljenog Santosa.

I dok su Brazilci kivni na Nejmara zbog toga što se nije pojavio na ispraćaju fudbalskog asa, čitav svijet je u šoku zbog onoga što radi Đani Infantino. Prvi čovjek FIFA primjećen je kako pravi selfije pored tijela preminulog fudbalera, što je nedopustivo ponašanje u ovakvoj prilici. Pogledajte fotografije sa stadiona gdje je odnijet Peleov kovčeg:

Društvene mreže preplavile su fotografije Infantina na kojima se vidi kako on pozira na samo nekoliko metara od sanduka. Đani zajedno sa još nekoliko ljudi pokušava da uhvati najbolji kadar za fotografiju dok ispred njih stoji otvoren kovčeg u kojem je tijelo trostrukog osvajača Mundijala i jednog od petorice najboljih fudbalera svih vremena. Pogledajte tu scenu:

Inače, Infantino je ovih dana već bio u centru pažnje. On je juče iz Brazila poslao jaku poruku čitavom svijetu. Prvi čovjek FIFA najavio je da će od svake zemlje biti zatraženo da jedan stadion nazove po Peleu. Ova neobična ideja očigledno je Đaniju pala na pamet na licu mjesta jer nikada ranije nismo imali sličan primjer.