Nepažnja!

GLUPOST HRVATSKOG REPREZENTATIVCA - TEŠKA POVREDA NA MALOM FUDBALU: Njegov klub ga čeka, a on ne može na teren!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Hrvatski internacionalac i nekadašnji reprezentativac Filip Bradarić napravio sebi veliki problem.

Izvor: Instagram/filip_bradaric28/printscreen

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Filip Bradarić (30) napravio je veliki problem za sebe i svoju igračku karijeru! Vezni fudbaler o čijem se povratku u Hajduk priča i piše već godinu dana poslednjih šest mjeseci nema klub, iako se pominjalo da bi mogao kroz drugu ligu da se vraća u formu, a sada je pitanje i kada će zaigrati sledeći put.

Nakon što je sa svojom ekipom osvojio čuveni turnir u malom fudbalu "Četiri kafića", Bradarić je zaigrao na turniru u Trilju gdje je doživio tešku povredu! Kako prenosi "Dalmatinski portal", zbog teške povrede noge Filip će morati na višemjesečni oporavak, što automatski isključuje njegov povratak u splitksii Hajduk tokom januara. Ovo je Filip sa suprugom Melani:

Inače, zbog ove povrede doveden je u pitanje i nastavak karijere nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske. Bradarić od septembra nema klub, a poslednji meč u za Al Ahli iz Saudijske Arabije odigrao je još krajem juna 2022. godine. Zbog višemjesečne pauze mogao bi da sastavi čitavu godinu bez takmičarskog fudbala, a zatim i da prođe period u kojem treba da dostigne nekadašnji nivo.

Podsjećamo, Bradarić je svojevremeno bio reprezentativac Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je selekcija Zlatka Dalića igrala finale. To mu je najveći uspjeh u karijeri, dok je u klupskom dijelu svog fudbalskog života nastupao za Hajduk iz Splita, Primorac Stobreč, Rijeku, Kaljari, Seltu iz Viga, Al Ain i Al Ahli.