Fudbal

U BEOGRADU OSVANUO MOĆAN MURAL - NA NJEMU JE SINIŠA MIHAJLOVIĆ! Na slici legenda, a pored samo ova rečenica! (FOTO)

Autor Anđela Pešić

Siniša Mihajlović je dobio još jedan mural, a ovaj ga najbolje opisuje!

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Siniša Mihajlović nas je napustio, a nekoliko nedelja nakon njegove smrti još se tuguje zbog velikog gubitka. Tako je na Zvezdari u ulici "Živka Davidovića" osvanuo sjajan mural posvećen legendarnom srpskom fudbaleru i sportisti.

Oslikan je njegov lik sa prepoznatljivom kapom koja mu je otkako je počeo da se bori sa leukemijom postala zaštitni znak, a pored su ispisane riječi koje ga na pravi način opisuju: "Per sempre un uomo di principi". Prevedeno ono što je on bio: "Zauvijek čovjek principa!"

Nije ovo prvi, a ni poslednji mural koji će mu biti posvećen, vidjeli smo da su murali nikli širom Srbije,Crne Gore  i Italije, ali rečenica ispisana pored Mihinog lika ga perfektno opisuje! Pogledajte kako ovi izgleda: 

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. godine u Rimu nakon duge i teške borbe sa leukemijom,  a u svojoj igračkoj i trenerskoj karijeri ostavio je ogroman trag. Igrao je za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, a kao trener je vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i kao selektor je vodio Srbiju.