Izdrži!

PELEOVA ĆERKA UPLAŠILA CIO SVIJET OVOM SLIKOM I PORUKOM: U borbi i vJeri - još jednu noć zajedno! (FOTO)

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Pele je u sve gorem stanju, a porodica je uz sjajnog Brazilca i pomaže mu da pobJedi tešku bolest.

Izvor: Instagram/iamkelynascimento

Nastavlja svoju veliku borbu sa bolešću jedan od najvećih fudbalera svih vremena Pele! On je u bolnici "Albert Ajnštajn" u Sao Paulu gdje mu se stanje pogoršalo i moraće da provede Novu Godinu i Božić u bolničkoj postelji. 

Brazilski mediji nisu bili previše pouzdani sa vijestima o njegovom zdravlju, mnogo se više vjeruje informacijama iz same porodice, a da je stanje ozbiljno mogli smo da vidimo i po slici njegove ćerke Keli Nasimento. Ona je objavila fotografiju na kojoj grli oca i leži sa njim u bolničkoj postelji uz natpis: "Evo nas u borbi i u vjeri. Još jednu noć zajedno", napisala je Keli.

Pele ima probleme sa bubrezima i srcem, a kancer sa kojim se bori jako dugo proširio se i sada je svaki dan neizvesnost u životu čuvenog Brazilca.  Dolazile su i informacije da je Pele bolje, on se tokom Mundijala javljao i isticao da će pobjediti u svojoj velikoj borbi. Ipak stanje mu se ne poboljšava i on je već duže od mjesec dana u bolnici.

Pele je u karijeri igrao za Santos u Brazilu i Njujork Kosmos, a iako su ga brojni evropski klubovi željeli vlada Brazila je zabranila da napusti državu. Sa "Selesaom" je osvojio tri Mundijala i jedan je od najuspješnijih fudbalera na Svjetskim prvenstvima u istoriji.

Tagovi