I TO SU MUKE...

BURA! BENZEMA "OBRISAO" SAIGRAČE SA INSTAGRAMA: Kako je puklo u Francuskoj, "preživjela" tek petorica!

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Karim Benzema nije u dobrim odnosima sa saigračima iz Francuske.

Izvor: Profimedia

Karim Benzema povredio se uoči Svjetskog prvenstva u Kataru i nije mogao da nastupa za "trikolore", nakon čega je objavio da se povlači iz reprezentacije. Benzema nije želio da prisustvuje finalu protiv Argentine, navodno jer je ljut na Didijea Dešana koji ga je "precrtao" sa turnira iako je u međuvremenu uspio da se oporavi, dok su u međuvremenu isplivali i problemi koje je imao sa saigračima u državnom timu.

Nezvanične informacije govorile su da Antoan Grizman i Ugo Loris tražili od Dešana da ga "izbaci iz tima" zbog toga što remeti atmosferu, a izgleda da ni Benzema nije "mirisao" svoje saigrače iz reprezentacije...

Francuski mediji pišu da je Benzema prestao da na Instagramu prati većinu reprezentativaca Francuske nakon što je potvrdio da više neće igrati za "trikolore". Oni koji su temeljno analizirali Benzemine aktivnosti na društvenim mrežama primjetili su da prati samo sedmoricu, odnosno petoricu od onih koji su nastupili u Kataru. To su Eduardo Kamavinga i Oreljen Čuameni, koji su mu saigrači u Realu, odnosno još Kilijana Mbapea, Rafaela Varana i Markusa Tirama.

Benzema prati i Presnela Kimpembea, koji je otpao za Svjetsko prvenstvo zbog teže povrede, dok je Ferlan Mendi, takođe njegov saigrač iz Reala, bio prekobrojan zbog velike konkurencije lijevih bekova.

Ostali francuski fudbaleri "nisu interesantni" Benzemi i ne prati ih na društvenim mrežama i čini se da je definitivno puklo u odnosima, pa se možda i Dešan kaje što je u ljeto 2021. godine odlučio da vrati "grešnika". Ispao je prvo iz tima zbog toga što je ucjenjivao saigrača Matjea Valbuenu intimnim snimcima i dugo je bio van sastava, da bi zbog situacije sa povređenim igračima pred EURO2020 dobio pomilovanje.