BRAVO!

ČUDO - JEDVA PREŽIVIO LUDAČKI NAPAD. PA SE VRATIO NA TEREN: Poznati fudbaler (29) ponovo u timu posle samo 4 mjeseca!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Pablo Mari defanzivac Arsenala na pozacijmici u Monci vratio se treninzima nakon šokantnog napada koji je preživeo u Milanu.

Izvor: Profimedia

Fantastične vesti stižu iz Italije - Pablo Mari se vratio treninzima, četiri meseca posle ubadanja nožem koje je preživeo. Španski defanzivac je u oktobru bio žrtva psihopatskog napada u tržnom centru u Milanu, kada su pored njega povređene još četiri osobe, a jedna je preminula.

Tom prilikom Mari je doživeo ozbiljne povrede, ali je gori scenario izbegnut zbog njegove fiziče spreme, pa napadač na svu sreću nije uspeo da ga životno ugrozi. Dva mišića su stradala i nož nije prošao kroz njegov grudni koš. Nakon tog napada strahovalo se da li će se oporaviti i kad, međutim sada je jasno da će stameni defanzivac uskoro ponovo zaigrati na zvaničnim utakmicama.

Pablo Mari je ovog leta stigao iz redova Arsenala u Moncu na pozajmicu i do ovog nesrećnog slučaja bio je standardan u timu koji predvode Silvio Berluskoni i Andrea Galijani, a oni su i ovih dana u centru pažnje italijanske javnosti. Mari je pre Monce ima izuzetno zanimljivu karijeru, ponikao je u Majorci, a potom igrao između ostalih za Mančester Siti, Bredu, Deportivo, pa čak Flamengo. Ove sezone je skupio osam mečeva uz jedan pogodak u crvenom dresu. Pogledajte kako Mari izgleda:

Monca se trenutno nalazi na 14. mestu tabele italijanske Serije A, a imaju čak sedam bodova više od Kremonezea koji se nalazi u zoni ispadanja. Do kraja šampionata je ostalo čak 21 kolo, pa će igrači koje sa klupe predvovdi Rafaele Paladino, imati vrlo zahtevan posao da ostanu u najelitnijem rangu tamošnjeg fudbala. Dobra vest za njih je da će u drugom delu sezone biti jači upravo za Pabla Marija!