Fudbal

ISPLIVAO NOVI SKANDAL IZ KATARA - HTELI DA GA POŠALJU KUĆI: Trebalo da bude lider tima, on pravio HAOS!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država susrela se sa ozbiljnim problemima u sastavu na Mundijalu u Kataru

Izvor: Profimedia

Isplivao je novi skandal sa Svetskog prvenstva u Kataru i to iz redova nacionalne selekcije Sjedinjenih Američkih Država. Ovaj tim je prošao grupu sa Engleskom, Velsom i Iranom, a onda su eliminisani u osmini finala od Holandije koja ih je dobila sa 3:1. 

Posle svega sada je "ESPN" javio da je mladi fudbaler Borusije Dortmund Đovani Rejna napravio pravu pometju u ekipi, toliku da je stručni štab hteo da ga pošalje kući usred takmičenja!

"Kao stručni štab satima smo sedeli zajedno i razmišljali šta da radimo sa ovim igračem. Bili smo spremni da mu rezervišemo kartu kući, otišlo je u takvu krajnost. Na kraju smo razgovarali s njim i rekli mu da će morati da uputi izvinjenje svojim saigračima. Ali i celom timu", navodi izjavu izvora iz tima "ESPN".

Rejna koji je na dva meča na Mundijalu ušao sa klupe se navodno na pripremama žalio da su treninzi preteški, a nakon toga je pokazao odsustvo motivacije na pripremnim mečevima. Na sve to kada je saznao da neće biti u startnoj postavi jako loše se ponašao i čak je radio van zacrtanog trenažnog programa na svoju ruku.

Ovo je unelo veliki problem u planove tima, ne samo u Kataru već i za budućnost, gde je on planiran kao lider ekipe zajedno sa Kristijanom Pulišićem, Vestonom Mekenijem i Timotijem Veom za SP 2026. godine koje će se igrati upravo u SAD, ali i u Meksiku i Kanadi.

Tagovi