Ljepotica!

NAVIJAČ PREKINUO MUNDIJAL, SVI SE SJETILI NJEGOVE BIVŠE: Polugola utrčala na finale Lige šampiona, pa ostavila Rusa!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

U danima kada je vitali Zdorovetski želio da bude u centru pažnje mnogi se sjećaju Kinsi Volanski.

Izvor: Profimedia/Instagram/kinsey/printscreen/printscreen

Svjetsko prvenstvo u Kataru fantastično je organizovano, ispričaće vam detalje o tome svako ko je bio na ovogodišnjem Mundijalu. Ipak, nekoliko navijača je tokom turnira uspjelo da skrene pažnju na sebe utrčavanjem u teren, a najpoznatiji među njima je Vitali Zdorovetski. On je na trenutak prekinuo meč Holandije i Argentine u četvrtfinalu, a obezbjeđenje ga je polugolog iznijelo sa terena.

U trenucima kada se pojavio na stadionu, mnogima je prva asocijacija bila devojka koja je 2019. godine prekinula finale Lige šampiona. Kinsi Volanski tada je samo u minijaturnom kupaćem kostimu istrčala na teren dok su igrali fudbaleri Liverpula i Totenhema, a njene fotografije na kojima je dominirala gola guza brzo su postale hit na internetu. Navijači koji su se sjetili nje kada su vidjeli Vitalija bili su u pravu više nego što misle jer su njih dvoje svojevremeno bili zajedno!

Njih dvoje su raskinuli u decembru 2019. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Kinsi postala svjetski poznata zbog utrčavanja na meč Lige šampiona. Svako je krenuo svojim putem pa se ona smirila i počela glumačku karijeru, dok je Rus nastavio da pravi gluposti i prikazuje ih na internetu. Ovako izgleda Kinsi:

Između ostalog, zbog svojih gluposti Vitali je bio u zatvorima na nekoliko različitih strana svijeta, ali je uglavnom posle svega nekoliko dana puštan na slobodu. Svojevremeno je incident napravio i u Hrvatskoj, kada je skakao po automobilu bivšeg predsjednika Ive Sanadera, a kao poslednji šok koji je plasirao pratiocima izdvajaju se nekoliko filmova za odrasle.

Sa popularnim "OnlyFans" modelom Delijom Rouz snimio je nekoliko filmova, a zatim ih plasirao na sajtove koji se bave pornografijom, kao što je i obećao da će uraditi. Za one koji se ne sjećaju, Vitali Zdorovetski prekinuo je i finale Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu. Pogledajte kako je izgledalo kada je Vitali prekinuo meč Holandije i Argentine u Kataru: