Fudbal

PONUDIO JOJ 500 EURA ZA NOĆ SA NJIM! Supruga fudbalera ga žestoko posramila - nije htjela da ćuti, OBJAVILA SVE!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Jovana Đorđević svojevremeno je podelila poruke koje je dobila od nepoznatog muškarca, kao i nepristojnu ponudu koju je naveo.

Izvor: Instagram/screenshot/callmelolita

Jovana Đorđević važi za jednu od najzgodnijih, ali i najljepših žena fudbalera. Nakon što se oprobala u rijalitiju, zgodna manekenka vrlo je popularna i na društvenim mrežaa gdje redovno objavljuje fotke koje uvijek privuku veliku pažnju.

Ipak, jednom prilikom odlučila je da podijeli i poruke koje dobija. Posebno je istakla jednu koja ju je naročito razbijesnila, onu u kojoj joj je nepoznati muškarac ponudio 500 eura za noć."Sat vremena kaže", napisala je Jovana i odgovorom nasmijala mnoge na Tviteru. Objavila je skrinšot poruke i napisala:

"Ne znam šta je ovaj dečak razmišljao, ali nikako ne mogu da uradim tako nešto. Objavila sam njegovu ponudu na internetu da podijelim svoje nezadovoljstvo", dodala je Jovana pre dvije godine kada se i desila ova neprijatnost.

Izvor: Twitter/Call Me Lolita

Jovana svojom pojavom privlači veliku pažnju, a samo jedan pogled na njen Instagram dovoljan je i razumjećete zbog čega ova lijepa menakenka pravi lom gde god se pojavi. Veoma je aktivna na Instagramu, gdje redovno objavljuje provokativne fotografije, a pratioci komentarišu kako izgleda odlično.

Pogledajte Jovanine najbolje fotke: