Fudbal

EVO KADA SE DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI OBRAĆA MEDIJIMA: Odgovaraće na pitanja novinara nakon ispadanja sa Mundijala!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Dragan Stojković Piksi će održati konferenciju za medije nakon Svetskog prvenstva u Kataru i lošeg plasmana našeg tima.

Izvor: MN Press

Srbija je završila svoje učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru posle dva poraza i jednog remija, a u ponedeljak od 14 časova će se naciji obratiti selektor Dragan Stojković Piksi. On je u Dohi dao izjavu, ali nije održao konferenciju za medije dan nakon ispadanja našeg tima sa Mundijala, pa će to učiniti po povratku u Srbiju. 

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi Dragan Stojković će odgovarati na pitanja prisutnih novinara, a MONDO će imati svog izveštača sa lica mesta, a kako je najavljeno konferencija me medije bi trebalo da traje oko 30 minuta. 

Selektor Stojković je vodio tim do direktnog plasmana na Mundijal ispred velikana kao što je Portugal, ali nakon dve haotične utakmice, ispuštene prednosti u mečevima sa Kamerunom (3:3) i Švajcarskom (2:3) na kraju je Srbija bila jedna od lošijih reprezentacija za prvenstvu sveta. 

Pogotovo je naš tim u defanzivi izgledao loše, primili smo osam golova što nas čini najgorom odbranom Mundijala odmah posle Kostarike koja je 11 puta vadila loptu iz mreže. U Katar smo otišli sa velikim brojem povređenih i nespremnih igrača i to se osetilo na svakom meču u drugom poluvremenu. 

Uslediće analiza grešaka i narednih poteza Dragana Stojkovića Piksija i stručnog štaba, a direktan tekstualni prenos konferencije moći ćete da pratite uz MONDO.