Fudbal

BIZARNO! UDARIO MESIJA, PA MU SE UNEO U LICE: Ovo niste videli u prenosu - Argentincu nije bilo jasno ŠTA HOĆE!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Jedan detalj sa meča Saudijske Arabije i Argentine obišao je planetu. Niste ga videli u TV prenosu.

Izvor: Twitter/thekingadjor/printscreen

Prvo veliko iznenađenje na Mundijalu u Kataru priredila je reprezentacija Saudijske Arabije, koja je nakon preokreta savladala Argentinu. Da bi to uspeli, Azijci su morali da potpuno zaustave Lea Mesija i to su uspeli, a koliko su bili motivisani i van sebe od adrenalina pokazao je i snimak na kojem se našao defanzivac Ali Al Bulaihi upravo sa "desetkom" Argentine.

U toku utakmice, snažni štoper je prvo sa leđa dva puta uradio Lionela Mesija, a zatim mu se uneo u facu. Ogromna razlika u visini tada je došla do izražaja, pošto je centralni defanzivac Saudijske Arabije morao da se nagne i pritom se uneo u lice prvoj zvezdi Mundijala. Nije poznato o čemu su pričali, ali i pored osmeha na Lionelovom licu ne deluje da je ton bio prijateljski. Pogledajte:

Štoper Al Hilala nije bio nimalo nežan kada je prilazio Mesiju kojeg je prvo dva puta udario po leđima. Argentinac se potpuno zbunjen okrenuo ka rivalu, a tek tada je počeo govor defanzivca koji nastupa za najbolji klub u Aziji za prethodnu godinu. Pogledajte sukob: