PORUKA

MESI I JA NIKADA TO NISMO URADILI! Ronaldo progovorio o najvećem rivalu i iznenadio javnost: Ako isključim sebe...

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo pričao je i o Lionelu Mesiju.

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo dao je intervju od 90 minuta koji je izazvao pometnju, napao je Mančester junajted, nazvao Vejna Runija pacovom, pričao o odnosu sa Erikom ten Hagom, a onda je otkrio i zanimljive detalje o svom odnosu sa Lionelom Mesijem. Priznao je da bi volio da odu na večeru i da je Argentinac najbolji igrač kog je ikad video, uz Zinedina Zidana.

Jedno od pitanja tokom dugog intervjua sa Pirsom Morganom bilo je o Mesiju i o odnosu kakav ima sa njim. "Uvijek pokazujemo veliko poštovanje jedan prema drugom. Fantastičan je fudbaler. Mađioničar. Dijelili smo ovu scenu 16 godina na visokom nivou. Nismo prijatelji u smislu da razgovaramo telefonom ili da posjećujemo jedan drugog kod kuće. On je na neki način moj saigrač, poštujem način na koji je pričao o meni. Njegova supruga i moja djevojka su iz Argentine, poštuju jedna drugu takođe. On radi sve za fudbal", rekao je Ronaldo.

Upitan da li je Mesi, ako isključi sebe, najbolji igrač kog je vidio. "Da, jeste, tu je i Zinedin Zidan, govorim o igračima protiv kojih sam igrao." Inače, Portugalac je protiv legendarnog Francuza igrao na Svjetskom prvenstvu 2006.godine.

Na kraju je dobio i pitanje o večeri sa Mesijem. "Nikada nismo večerali zajedno. Da li bih to voleo? Zašto da ne", zaključio je Ronaldo.